SMART Sveis Konferansen 2023
12. og 13. April

Smart Sveis Konferansen 2023 er satt til 12.-13. April på Hotell X-Meeting Point på Hellerudsletta rett utenfor Oslo, med god forbindelse til Gardermoen. Her vil vi invitere til foredrag, nettverksbygging og utstillinger fra kurs og utstyrsleverandører i sveisebransjen, samt en hyggelig middag på kvelden den 12.

Tema for konferansen er «Sveisebransjen- Inspirasjon for fremtiden» Vi jobber iherdig med siste innspurt av interessante foredrag med varierte temaer, fra nyskapende produkter, opplæring, korrosjonsteknologi og til innblikk fra sveiselaborasjoner. Målet er at vi dekker opp for mange av ønskene og behovene der ute som mulig. Vi må heller ikke glemme verdien av selve samlingen, hvor man møter på leverandører og andre produserende bedrifter som kan bli en potensiell god samarbeidspartner i fremtiden.

Vi ønsker hele sveisefamilien velkommen og håper at så mange som mulig får anledning til å delta. Hver deltager er et bidrag til inspirasjon og våre fremtidige muligheter i sveisebransjen.

Program og ytterligere informasjon vil så snart det er klart bli lagt ut på Sveis.no og Facebook siden «NSF Sveiseteknisk Forum» Så følg med.

Deltagere medlem/ inkl. 2xlunsj og middag m/3 enheter drikke Kr 4.500 eks. mva.
Deltagere ikke medlem/ inkl. 2xlunsj og middag m/3 enheter drikke Kr 5.000 eks. mva.

Overnatting Kr 1.180/natt – booking gjøres selv av hvert enkelt, link til booking vil du finne sammen med påmeldingen til konferansen på sveis.no.
NB! For å sikre garantert rom og pris, må du booke innen kl. 11.00. 11.02.2023

 

Klikk her for påmelding