NSF fortsetter suksessen med fagseminarer. Denne gangen har vi valgt tema korrosjon for seminarene som gjennomføres i 2. halvår 2018. Seminarene ledes av Audun Tveit som har utdannet mer enn 250 internasjonale sveiseingeniører IWE  i Norge og har korrosjon som sitt spesialfagfelt.  Det legges opp til 2 seminarer.
Stadig oftere ser vi omtale av prosjekter hvor korrosjon er blitt en stor utfordring. Hva kan årsaken være til det ?

Vi registrerer nesten daglig korrosjonsskader i norsk industri. Mange av disse skader kunne vært spart ved å bruke tilgjengelige kunnskaper. Dette bør det gjøres noe med. Norsk Sveiseteknisk Forbund (NSF) tar her et initiativ og gjennomfører et dagsseminar i korrosjon. Rett nok er en del av skadene knyttet til sveis, men seminaret retter seg til alle som arbeider med metaller.

Benytt anledningen til å delta
Vi håper du benytter anledningen til å delta på dette fagseminaret. Kanskje du kan utgjøre en forbedring for din bedrift slik at antallet korrosjonsskader og dermed ekstraordinære kostnader kan reduseres.
Begrenset antall plasser. Vær rask med påmelding.
Siden det ved begge seminarene er en begrensning på kapasitet er det viktig at du er raskt ute med påmelding.

18. oktober – Bergen
Seminaret arrangeres i samarbeid med Oceaneering Asset Integrity, i deres lokaler i Sandslimarka 185 på Sandsli, like ved Flesland flyplass i Bergen. Grei adkomst med en kort taxitur fra flyplassen, eventuelt med bybanen fra flyplassen eller fra Bergen sentrum.

Frist for påmelding er satt til 10. oktober.
Begrenset antall deltagere. Vær tidlig ute med påmeldingen.

13. november – Trøndelag
Seminaret i Trøndelag arrangeres i samarbeid med Axess AS.
Dette seminaret gjennomføres på hotell Radisson Blue, Trondheim Lufthavn. Hotellet ligger helt inntil terminalen på flyplassen.

Frist for påmelding er 30. oktober

Også på dette seminaret er det et begrenset antall plasser, og det er derfor viktig at du som er interessert er tidlig ute med påmeldingen.

Seminarpris som omfatter 8 ½ time inklusive en enkel bevertning: kr. 3900,-

Klikk her for program..

Vennligst bruk skjema for påmelding: