18. – 19. April 2018, Lillestrøm.

Konferanse med fokus på viktige løsninger for fremtiden
Norsk Sveiseteknisk Forbund står som arrangør av SMART Sveis konferansen. Dette er en konferanse som setter fokus på viktige teknologiske løsninger for fremtiden. Her kan nevnes digitalisering, automatisering, robotisering og additiv tilvirkning.

Ekspertise fra mange fagmiljøer
Det har lykkes arrangøren å samle ekspertise fra mange ulike utdannings- , forsknings- og fagmiljøer samt fra viktige leverandører av aktuelt utstyr.
Vi nevner f.eks. NTNU, SINTEF, STATOIL, Innovasjon Norge, IFE, PPM AS, MGF og en rekke gass og utstyrsleverandører. Til sammen 16 ulike foredrag fordelt over 2 dager, 18. og 19. april.

Konferanse og messe samtidig
SMART Sveis konferansen arrangeres parallelt med SMART Industri som er et helt nytt messekonsept i regi av Maskingrossistenes Forening.

Konferansen og messen gjennomføres på Norges Varemesse på Lillestrøm. Konferansesal og messehall ligger kun få meter unna hverandre. Konferansen er lagt opp med gode lunsjpauser begge dager slik at deltagerne har rikelig anledning til å kombinere konferansedeltagelse og messebesøk. Konferansearrangøren har derfor bestemt seg for ikke å legge lunsj inn i konferanseprisen. Dette for at deltagerne skal stå fritt til å benytte pausen til messebesøk og velge den lunsjformen som passer best for den enkelte. Her er det rikelig med valgmuligheter alt fra pølsebod til restaurant.

Arena for nettverksbygging
Som arrangør ser NSF at det er viktig at man i tillegg til selve konferansen organiserer arrangementet slik at det også blir en arena for å knytte nye kontakter. Det er derfor lagt opp til at alle deltagerne har anledning til å velge å delta på Meet & Eat – hvor man kan styrke eller skape nye relasjoner mens man inntar et bedre måltid. Vi starter med aperitiff og går inn til en spennende mingle-middag med variert mat, underholdning og muligheten til å møte bransjen på en litt annen måte. Meet & Eat arrangeres i samarbeid med MGF og deltakeravgiften dekker aperitiff, mat, og drikke til maten.

Meet & Eat arrangeres etter første konferansedag onsdag 18. april kl. 18.30

Kommer du ?
NSF ser frem til å møte så mange som mulig på denne viktige konferansen som altså har fokus på fremtidige løsninger. Vi har valgt å sette deltageravgiften på et svært rimelig nivå slik at flest vil prioritere denne konferansen. Deltageravgiften på konferansen er kr 3.900,- + mva. Tillegg for deltagelse på Meet & Eat arrangementet er kr 990,- + mva.

Program:

Påmelding:

 

Påmelding til Smartkonferansen 2018

 

  • Hvor man kan styrke eller skape nye relasjoner mens man inntar et bedre måltid. Aperitiff og minglemiddag. Underholdning.
  • Faktura sendes til oppgitt fakturaadresse i forkant av konferansen.