Alois Plozner fra Voestalpine Böhler Welding fikk utfordringen med å vekke forsamlingen etter en vellykket middag og minglekveld. Når temaet er «Welding of high strength steels and new trends» og oppstarten er grunnleggende matalurgi, kan man fort tenke at dette blir en krevende øvelse…

Plozner gjennomførte derimot med en innlevelse, glimt i øyet og en pedagogisk enkel måte budskapet og forsamlingen satt som lys og latteren satt i perioder løst. Han ga de oppmøtte en grundig innføring i hva som kreves for å produsere de ulike typene high strengt stål, og hvilke elementer som påvirker kvaliteten av sluttresultatet. Videre satte Plozner fokus på utfordringer og løsninger når man skal sveise på disse typene stål.

Neste foredragsholder var Ole Martin Martinsen fra EivaSafex som fokuserte deres rolle for industrien i metoder og prosesser for å tilføre merverdier. 

Som alltid var Ole Martin Martinsen klar i talen og spisset i budskapet, og han understreket at skal man lykkes er det noen faktorer som bidrar – man må stå opp, spenne på seg joggeskoene, komme seg ut å gjøre jobben og gjør det enkelt – unngå å komplisere! EivaSafex tilbyr en rekke produkter og tjenester som skal hjelpe kunden med nettopp det å gjøre arbeidsdagen og omstillinger til digitalisering enkelt. Med en god dose humor, ærlig innsikt i egne erfaringer og faglig kunnskap ble det en lærerik seksjon med en god dose latter.